Down The Rabbit Hole 2019

Eerste namen bekendgemaakt.

Van 5 t/m 7 juli vindt de zesde editie van Down The Rabbit Hole plaats in de Groene Heuvels bij Beuningen. Deze avontuurlijke minivakantie aan het kraakheldere meer speelt zich af rond drie muziekpodia en vele verscholen wereldjes waar veel te ontdekken is.

Laat je verrassen in het lieflijk glooiende bos, op het riante zandstrand en zelfs in het peilloos diepe water – van de vroege ochtend tot in het holst van de nacht. Net als de voorgaande, uitverkochte editie kun je op het relaxed en ruim opgezette festivalterrein een heel weekend lang met maximaal 35.000 andere bezoekers in alle vrijheid dwalen en verdwalen.

Met als eerste namen voor 2019: EDITORS, THOM YORKE TOMORROW’S MODERN BOXES, UNDERWORLD, FOALS, ROBYN, SKEPTA, VAMPIRE WEEKEND, THE ROOTS EN MEER

www.downtherabbithole.nl