Ellen ten Damme

Ellen ten Damme met Paris-Berlin (reprise) in Theaters Tilburg.

Van Parijs naar Berlijn, via Theaters Tilburg en terug. Op 15 december stond Ellen ten Damme met Paris-Berlin in Theaters Tilburg.

Het grote succes van Paris-Berlin vorig seizoen heeft ertoe geleid dat Ellen ten Damme op zaterdag 15 december in Tilburg nog eens kriskras door het piepende en knarsende Europa gaat. In Theaters Tilburg stond de alleskunner voor een enthousiast publiek.

Ellen ten Damme

Met haar achtkoppige superband The Magpies brengt ze een muzikale ode aan chansonniers en top-entertainers van de vorige eeuw zoals Edith Piaf, Bertolt Brecht, Kurt Weill, Yves Montand, Brigitte Bardot en Marlene Dietrich.

De kleine diva roept op tot Chantez! Dansez! Maintenant! En: vier het leven, nu, hier. Geniet van muziek uit de jaren ’20, ’30, ’40 en nu. Ellen ten Damme en haar fantastische orkest: dit keer ook Franstalig!

Fotografie: Freddie de Roeck