Kiss Forever

Legendarische formatie geeft concert in De Boerderij.

Liefhebbers van de band Kiss konden afgelopen zondag 9 december hun hart ophalen in Cultuurpodium De Boerderij tijdens een waanzinnig optreden van ‘Kiss Forever’ met spectaculaire acts om nooit te vergeten.

Al eerder bezocht deze Kiss formatie ons land. In juni dit jaar waren ze zelfs één van de meest spraakmakende bands tijdens Parkpop in het Haagse Zuiderpark. De ‘No.1 European KISS Tribute Band’ reist sinds hun ontdekking eind jaren negentig al de hele wereld over.

De legendarische Kiss’ acts worden waanzinnig goed geëvenaard tot in de details. Zowel overtuigend muzikaal alsook compleet in de kleding- en make-up style van Kiss. De groep komt van origine uit Hongarije. Met meerdere albums en een DVD op hun naam bestormen ze inmiddels vele podia in Europa, tot groot genoegen van hun fans en de Kiss liefhebbers.

Tekst en fotografie: Jerrold Mallee