The Piano Guys

Wereldwijde internetfenomeen The Piano Guys komt naar AFAS Live.

The Piano Guys komen volgend jaar ter gelegenheid van hun nieuwe album ‘Limitless’ naar ons land voor een exclusieve show. Het viertal uit de Verenigde Staten, dat muzikale mash-ups van populaire popliedjes in een klassiek jasje giet en daarmee op YouTube meer dan zes miljoen abonnees en anderhalf miljard views heeft, komt op woensdag 5 juni 2019 naar AFAS Live.

In 2011 won de groep de ‘Most Up-and-Coming Channel’ award in de categorie YouTube ‘On the Rise’ en vijf jaar later stond er een miljard views op de teller. Ondertussen bracht The Piano Guys via Sony Music verschillende albums uit, die telkens weer de #1-positie wisten te bereiken in verschillende Billboard, iTunes en Amazon charts. In 2014 maakte de band haar online magnum opus, door met 1.000 mensen in meer dan 10.000 uur een video op te nemen, waarin het kerstverhaal wordt verteld, met daarin de grootste kerststal ter wereld. In 2016 ontving The Piano Guys een gouden plaat in Amerika, een zeldzaamheid voor artiesten vandaag de dag; zeker voor een instrumentale act.

Limitless
Op 9 november verscheen het meest recente album ‘Limitless’, waarop The Piano Guys wederom hun talent laten zien voor het opnieuw uitvinden van muziek van elk genre, van zowel hedendaagse pop- en rockhits tot klassieke composities en Hollywood-scores. Ter gelegenheid van dit album kondigden ze een grootse tour aan voor 2019, waarbij op 5 juni Amsterdam wordt aangedaan.

Voor de liefhebbers van een organische, feel-good liveshow met een karrenvracht aan bekende tunes, dan ook een absoluut niet te missen avond. @Greenhouse Talent