Andre Rieu

Groots Nieuwjaarsconcert in Amsterdam.

Violist Andre Rieu treedt op in het ZiggoDome [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

André Rieu kwam op 6 januari 2018 terug voor een concert in de Ziggo Dome!

Na het grote succes van het nieuwjaarsconcert afgelopen januari voor meer dan 10.000 mensen in de Ziggo Dome keerde André Rieu in 2018 terug naar de Ziggo Dome. Het concert vond plaats op zaterdag 6 januari 2018 om 20:00u. Het was voor André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest tevens de start van het nieuwe concertjaar.

André Rieu: ”Mijn wens is altijd geweest om het nieuwe jaar te openen met een Nieuwjaarsconcert. Wat mooier dan in mijn eigen land. 6 Januari is ook het eerste concert dat we geven in 2018 voordat we op wereldtournee gaan. Ik kijk er erg naar uit om dit samen met iedereen te vieren in Amsterdam” @Ziggo Dome

Fotografie: Harold Versteeg