KUENTA

Kuenta kondigt Nederlandse clubtour aan.

Het wordt een veelbelovend jaar voor KUENTA (voorheen Kuenta i Tambu). De naam van de band wordt korter en het tourschema dit jaar wordt juist uitgebreider want de band heeft zojuist hun eerste Nederlandse clubtour (ooit) aangekondigd.

De band, die bekend staat om haar energieke en rauwe Base Orientated Afro Caribbean Dance Music, zorgt overal voor een enorm feest. De band stond met hun energieke show reeds op een aantal toonaangevende festivals zoals: Glastonbury (UK), Eurosonic Noorderslag (NL) Fête de la Musique (FR) en SXSW (USA).

Roël Calister (frontman van de band) licht toe:
“We zijn blij dat we nu met KUENTA naar de clubs toe gaan. We weten dat we het festivalpubliek kunnen inpakken met onze show, maar we willen laten zien dat we ook in het clubcircuit onze plek verdienen. We zijn hard bezig om met de groep een iets andere muzikale richting in te slaan en dat kunnen we gelijk in de clubshows laten horen”. @3S Music

KUENTA is te zien in:

01.02 – Patronaat, Haarlem

02.03 – Simplon, Groningen

15.03 – Neushoorn, Leeuwarden

22.03 – Het Paard, Den Haag