Paaspop 2019

Festival kondigt 44 nieuwe acts aan.

Met o.a. DJVT, De Staat, Kraantje Pappie, Hef, Bizzey, Ellen Ten Damme, Jameszoo, Jarreau Vandal en Winne

en 3 nieuwe area’s: Detroit (techno); Cosy Comedy Club (comedy) en liefdesboot The Love Boat (extravaganza)
+ Encore hiphopblok op zondagavond

Afgelopen feestmaand december heeft de organisatie van Paaspop niet bepaald stilgezeten. Maar liefst 44 nieuwe namen zijn er aan het programma toegevoegd, waaronder hiphopblok Encore in de Roxy op zondagavond met de populairste hiphopacts van het moment. Daarnaast worden er dit jaar drie gloednieuwe area’s gepresenteerd: de overrompelende techno-area Detroit; de Cosy Comedy Club en liefdesboot The Love Boat.

De nieuw bevestigde acts
4shobangers • Aap uit de Mouw • Amartey • Amyl And The Sniffers • Bizzey • Comeback Kid • Daddy Long Legs • DAISY • De Jeugd van Tegenwoordig • De Lievelings DJ’s van je Zusje • De Staat • The Devil Makes Three • Dopebwoy • Drunken Dolly • Ellen Allien • Ellen Ten Damme • Freddy K • Handrick • Hef • Herrie met Gerrie • Ho99o9 • Jameszoo • Jarreau Vandal • JoeyAK • Jordymoney • Kraantje Pappie • Lennart Wiehe • Merol • Mia More • Mike Krol • Nadia Struiwigh live • Nicole Atkins • Octave One live • Poke • Prime • Resom • ROD • Sandrien • Sjannies • SMP • Stahlzeit • Waxfiend • Winne • Yonaka.

Eerder werden onder meer al Passenger, Oscar and the Wolf, Clean Bandit, 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo, Camo & Krooked, Davina Michelle, Donnie & Joost, Douwe Bob, Dropkick Murphys, Heideroosjes, Ilse DeLange, Kovacs, Lukas Graham, Novastar, Rowwen Hèze, Sam Feldt LIVE, Scooter, Steel Panther, White Lies en Within Temptation aangekondigd.

De komende maanden worden de overige acts bekendgemaakt. Info over de bevestigde acts vind je in de bijlage bij dit persbericht. Het programma tot nu toe staat hier.

Paaspop wordt van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april 2019 op terrein De Molenheide in Schijndel gehouden. Aanstaande zaterdag 19 januari om 10:00 uur start de verkoop van de Reguliere Tickets via http://www.paaspop.nl/tickets.