Yamato Drummers

YAMATO DRUMMERS kondigen nieuwe wereldtour aan.
 
In de maanden april en mei 2019 zullen de YAMATO Drummers maar liefst 32 (!) shows geven in Nederland. Maak je klaar voor een avond of middag lang wervelend en meeslepend spektakel!
“Passion of JHONETSU” is de naam van de nieuwe YAMATO show: een atletisch en muzikaal spektakel met naast de drums, veel aandacht voor kostuums, vormgeving en belichting.
De YAMATO drummers voeren je moeiteloos mee in hun ritmische wereld, dankzij hun grootse en meeslepende spel waar de uitbundige energie en kracht letterlijk en figuurlijk van afspat. Ongeremde dynamiek, vertederende humor, delicate verstilling en gedisciplineerde perfectie zijn de ingrediënten die Yamato, the Drummers of Japan, aan de top hebben gebracht. Waar ook ter wereld, schiet het publiek uit de stoel om de drummers te bedanken met een overweldigend applaus voor het onvergetelijke concert.
Yamato werd in 1993 opgericht in Asuka-Japan en zij verenigen de combinatie van de eeuwenoude traditie van Taiko drummen met de verkenning van nieuwe mogelijkheden om deze majestueuze wadaiko te bespelen. bestaat tijdens deze tour uit 6 jonge vrouwen en 6 jonge mannen.
Afgelopen jaar beleefden zij hun 25-jarig jubileum en inmiddels hebben zij al ruim 3500 concerten gegeven in meer dan 54 landen met wereldwijd meer dan 7 miljoen bezoekers…
Met aanstekelijke energie brengt Yamato de eeuwenoude kunst van het Taiko drummen in het theater. De essentie van de optredens van Yamato is het uitwisselen van energie met het publiek.
De trillingen van de drums raken diep in je hart en voeren je mee naar hun magische wereld waar het ritme van de drums heerst. Een voorstelling om absoluut niet te missen!
Voorproefje?
Bekijk alle tourdata op http://www.yamatodrummers.com/