Mariah Carey

Zangeres voor concert naar de Amsterdamse Ziggo Dome.

Het concert is onderdeel van het Europese deel van haar Caution World Tour en bevat naast nieuw materiaal ook al haar grootste hits. Kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag, 8 februari, om 10 uur via Ticketmaster.Op donderdag 13 juni komt Mariah Carey voor een concert naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Het concert is onderdeel van het Europese deel van haar Caution World Tour en bevat naast nieuw materiaal ook al haar grootste hits.

Mariah heeft als zangeres, songwriter en producer meerdere Grammy Awards gewonnen. Daarnaast ontving ze talloze Amerikaanse muziekprijzen, zoals Billboard’s “Artist of the Decade” Award, de World Music Award voor “World’s Best Selling Female Artist of the Millennium” en BMI’s “Icon Award” voor haar uitzonderlijke prestaties op het gebied van songwriting. Met haar bewonderingswaardige vocale bereik van vijf octaven, productieve songwriting en het produceren van talent, is Mariah echt een icoon in de moderne popwereld te noemen met een ontelbare rij hits.

Afgelopen december trad Mariah Carey ook al op in de Ziggo Dome met haar All I Want For Christmas Is You concert. Tijdens deze show bracht ze haar grootste Kerst-hits ten gehore in een uitbundige winter-setting, en bewees ze wederom waarom ze nog steeds als topzangeres met één van de meest bijzondere stemmen gezien wordt.
Eind vorig jaar kwam haar meest recente album Caution uit. Het is het 15e studioalbum in haar indrukwekkende carrière. Naast nummers van dit alom geprezen album, belooft Mariah tevens haar allergrootste hits te spelen tijdens deze tour.

13 juni Amsterdam Ziggo Dome Mariah Carey – Caution World TourDonderdag 13 juni 2019  | Ziggo Dome – Amsterdam Aanvang: 20.00 uur | Entree: vanaf €43,68 (incl. servicekosten)
Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar.
Meer info vind je op: www.mojo.nl/mariahcareyDe kaartverkoop voor het concert start vrijdag 8 februari om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).