Caro Emerald

Zangeres  toegevoegd aan programma Live at Amsterdamse Bos.

Caro Emerald geeft op zaterdag 7 juni een optreden in het Amsterdamse Bos. Zij is de negende artiest die wordt aangekondigd voor het nieuwe seizoen van Live at Amsterdamse Bos. Eerdere edities speelden o.a. Little Steven and the Disciples of Soul, alt-J, Graham Nash, Typhoon en vele andere artiesten uit binnen- en buitenland in het openluchttheater. De kaartverkoop start vrijdag 22 februari om 10:00 uur.

Caro Emerald
De rode loper ligt al uit voor de Nederlandse zangeres. Ze won Edisons, scoorde talloze platina platen en nummer 1 hits en is de enige Nederlandse artiest óóit die maar liefst drie concerten in de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen gaf. Caro Emerald heeft al vanaf dag één een ijzersterke live reputatie en haar catchy mix van ballroom jazz, filmische tango’s, groovende jazz en aanstekelijke mambo’s leent zich perfect voor een avond in het bos.

Live at Amsterdamse Bos 2019
Eerder werden Douwe Bob, A Tribute to 2016, John Butler Trio, Band of Horses, De Dijk, Paul Carrack, de Edwin Evers Band en Peter Doherty & The Puta Madres aangekondigd voor shows bij Live at Amsterdamse Bos.

A Tribute To 2016 is een eerbetoon aan in 2016 overleden muzikale legendes als Prince en David Bowie. Vanwege grote belangstelling werd na de uitverkochte show op 25 mei een tweede show toegevoegd op 26 mei. Ook met de concerten van De Dijk en de Edwin Evers Band ging het hard: beide acts verkochten drie shows in het Bostheater uit. Op zondag 2 juni komt Paul Carrack met een avond vol hits, vier weken later komen de indierockers van Band of Horses. Op zondag 14 juli speelt singer-songwriter Douwe Bob in het Bos en een dag later staat de Australische gitaarvirtuoos John Butler met zijn trio op de planken. Zondag 21 juli komt Peter Doherty, bekend van The Libertines en Babyshambles, naar het Bostheater met zijn nieuwe band The Puta Madres. De rest van het programma zal de komende maanden bekendgemaakt worden. @LiveatAmsterdamseBos.nl

Foto Harold Versteeg

Ticketinfo
Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 22 februari om 10.00 uur via LiveatAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.

LIVE AT AMSTERDAMSE BOS 2019:

A Tribute To 2016
Zaterdag 25 mei (uitverkocht)
Zondag 26 mei

Paul Carrack
Zondag 2 juni

Caro Emerald
Zaterdag 7 juni

De Dijk
Zaterdag 22 juni (uitverkocht)
Zondag 23 juni (uitverkocht)
Maandag 24 juni (uitverkocht)

Band of Horses
Zondag 30 juni

Douwe Bob
Zondag 14 juli

John Butler Trio
Maandag 15 juli

Peter Doherty & The Puta Madres
Zondag 21 juli

Edwin Evers Band
Vrijdag 13 september (uitverkocht)
Zaterdag 14 september (uitverkocht)
Zondag 15 september (uitverkocht)