Brit Floyd

The World’s greatest Pink Floyd Show naar AFAS Live in Amsterdam.

Het concert maakt onderdeel uit van hun World Tour 2019, die in het kader staat van het veertigjarig bestaan van Pink Floyd’s iconische album The Wall.

Brit Floyd is een verzameling van de beste Pink Floyd tribute-muzikanten ter wereld en een spectaculair eerbetoon aan de legendarische band Pink Floyd. Voor hun nieuwste show 40 Years Of The Wall neemt de band hun grootste productie ooit mee.

Pink Floyd oprichter Roger Waters is het creatieve brein achter het semi-autobiografische The Wall dat in 1979 werd uitgebracht en wat een van de best verkochte dubbelalbums aller tijden is. Naast de hoogtepunten van The Wall komen tijdens het concert ook klassiekers voorbij van de albums The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here en The Division Bell.

Een show van Brit Floyd neemt je mee op een fantastische muzikale reis door de ongelofelijke Pink Floyd catalogus. Met een spectaculaire lichtshow en de allerlaatste technologische ontwikkelingen op het gebied van beeld en geluid.

BRIT FLOYD WORLD TOUR 2019 – 40 YEARS OF THE WALL
Zaterdag 12 oktober 2019
AFAS Live, Amsterdam