Live On The Beach

Live on the Beach met Britse topband KEANE.

De Engelse topband KEANE zal deze zomer een groot concert geven op het strand van Scheveningen. Het optreden bij Live on the Beach is het enige concert dat zij dit jaar in Nederland zullen geven.

De organisatie van de Live on the Beach strandconcerten is er trots op dat de Britse topband KEANE, bekend van tophits als ‘Somewhere only we know’, ‘Everybody’s changing’ en ‘This is the last time’ dit jaar voor Live on the Beach heeft gekozen voor hun enige concert in Nederland.

Na uitverkochte Live on the Beach edities met o.a. Marco Borsato, Doe Maar en Anouk staan de strandconcerten in Scheveningen inmiddels internationaal ook goed bekend.

 

Zanger Tom Chaplin laat in een video shout out weten uit te kijken naar het concert: “We’re so happy to be heading back to the Netherlands for the first time in many years – we’re really looking forward to Live on the Beach in The Hague!”.

Deze jubileumeditie van Live on the Beach heeft een bomvol programma. De andere artiesten die deze dag optreden zijn o.a. Suzan & Freek, Rondé, Pat Smith en Van Dik Hout.

Met hun single ‘Als het avond is’ staan Suzan & Freek al sinds november 2018 in de top 10 van de Nederlandse Top 40, Rondé, bekend van de hits ‘Run’, ‘We are one’ en ‘Naturally’, heeft net hun nieuwe single ‘Anyone’ uitgebracht. Pat Smith staat garant voor zomerse klanken met nummers als ‘Dreamgirl’ en ‘Love drunk’. En al 25 jaar zorgen de vele hits van Van Dik Hout waaronder ‘Stil in mij’, ‘Zij maakt het verschil’ en ‘De keuzes die je maakt’ voor een groot muzikaal feest!

De avond wordt spectaculair afgesloten door Faithless met Maxi Jazz DJ set. Faithless brak in 1995 door met de single ‘Salva Mea’. Drie jaar later scoorden ze met ‘God is a DJ’ in ruim 25 landen een megahit. Maxi Jazz sluit Live on the Beach 2019 af met alle Faithless hits. Keane staat op 7 september op Live On The Beach.

De voorverkoop start vrijdag 22 maart om 10:00 uur via www.liveonthebeach.nl @Live on thebeach

Foto’s Luuk Denekamp