Tags

Related Posts

Share This

Parkpop

Haags festival kondigt eerste namen aan.

De eerste Parkpop optredens zijn vandaag bekend gemaakt: Ilse DeLange, Ronnie Flex & Deuxperience, Walk Off The Earth, Maan en ‘Parkpop Roots’ met Blackbird en Judy Blank.

Het gratis festival Parkpop vindt op zondag 30 juni 2019 plaats in het Zuiderpark. Er zullen zeven podia zijn met heel veel acts.

Het gratis festival wordt sinds 1981 jaarlijks georganiseerd en is hiermee een van de langstlopende festivals van Nederland. Parkpop is tevens één van Europa’s grootste, gratis toegankelijke festivals en trekt ieder jaar ruim 200.000 bezoekers van alle leeftijden naar het Zuiderpark.

Foto Esmee Burgersdijk.

De bezoekers komen niet alleen voor het sterke muziekprogramma, maar genieten tevens van allerlei andere, leuke activiteiten, van de mooie omgeving, van de gezelligheid en van elkaar.
Parkpop 2019

Sinds vorig jaar duurt het Parkpop festival niet maar 1 dag, maar een heel weekend. Op vrijdag 28 juni is er Parkpop Downtown in het centrum en zaterdag 29 juni is Parkpop Saturday Night. Onder meer Tears for Fears, Nile Rodgers & Chic en Skunk Anansie zullen op zaterdag 29 juni te zien zijn. @Parkpop