Stil In Mij

Landelijke première van de Nederlandse musical in Schouwburg De Meerse.

Op zondagmiddag 31 maart vond in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp de première plaats van Stil in Mij: een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn.

Een verhaal met een lach en een traan en vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek. Vanaf 16 maart 2019 was de musical te zien in meer dan 40 theaters door heel Nederland. De officiele première was op 31 maart 2019 in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp waarna de musical op tournee gaat langs de Nederlandse theaters.

Cast:

Ferry Doedens
Jeroen C. Molenaar
Zoï Duister
Dieuwke Tönissen

Creatives:

William Spaaij (Regie)
Marnix Wetzer (Muzikaal Leider)
Giovanni Sturkenboom (Producent)

Fotografie rode loper: Gwendolyne van Erp

Scenefoto’s: STENT Producties

Speeldata: http://www.stilinmijdemusical.nl/