Aida in Concert

Fotoserie: Aida in Concert Perspresentatie.

Na twee uitverkochte edities van Elisabeth in Concert in 2017 en 2018, wordt de traditie deze zomer voortgezet met een speciale concertversie van Aida. De geliefde musical die alleen in Nederland al meer dan 1,2 miljoen bezoekers trok.

Geniet van de fantastische muziek van Elton John en een echte musicalsterrencast, waaronder April Darby, Willemijn Verkaik, Freek Bartels en Tony Neef. Alléén van 20 t/m 30 juni op het festivalterrein van het Autotron in ‘s-Hertogenbosch. Boek nu en beleef een onvergetelijke avond uit in de open lucht.

Het verhaal

Aida, een prinses uit Nubië, wordt aan de oever van de Nijl gevangen genomen door de Egyptische legerkapitein Radames. Niet wetend wie zij is, schenkt hij haar als slavin aan zijn verloofde Amneris, dochter van de farao. Wat volgt is een dramatisch, hartstochtelijk verhaal vol verwarring, onmogelijke keuzes en brandende liefde. Je voelt het allemaal in de geweldige muziek en de schitterende, Nederlandse songteksten. Geloof ons: dit wil je echt niet missen!

De hoofdrol van Aida in Aida in Concert wordt gespeeld door April Darby. April zalvan 20 tot en met 30 juni 2019 samen met sterren Freek Bartels (Radames), Willemijn Verkaik (Amneris), Tony Neef (Zoser), Tjindjara Metschendorp (Nebebka) en Nigel Brown (Mereb) acht keer te zien zijn in het openluchtconcert op het festivalterrein van het Autotron in ’s- Hertogenbosch. Inmiddels zijn er al twee complete shows van Aida in Concert uitverkocht. @Stage Entertainment

https://www.stage-entertainment.nl/shows/concert/aida-in-concert/

Fotografie: Bianca Dijck Flits & Klik Photography