Celtic Woman

Celtic Woman komt naar RAI Theater.

Op vrijdag 18 oktober komt Celtic Woman naar het RAI Theater in Amsterdam met hun Ancient Land Tournee.

Celtic Woman combineert de talenten van drie jonge Ierse zangeressen en een violiste. De show presenteert de engelachtige stemmen van Mairéad Carlin, Éabha McMahon en introduceert de nieuwe Ierse zangeres Megan Walsh. Zij worden begeleid door de sensationele violiste Tara McNeill. De tournee staat in het teken van het nieuwe album Ancient Land dat afgelopen maart verscheen. Op dit album staan 18 nieuwe nummers inclusief de originele composities van Garden of Eden, Be Still en Love & Honour.

De live shows van Celtic Woman staan bekend om de hoogwaardige entertainment, uitzonderlijke muzikale uitvoeringen en verbluffende visuele producties. De nieuwe show is voorzien van een nieuw podiumontwerp, prachtige kostuums en geweldige arrangementen met een schitterende choreografie. Sinds de oprichting in 2005 verkocht Celtic Woman meer dan vier miljoen tickets in 23 landen verdeeld over zes continenten. @Mojo Concerts

CELTIC WOMAN – Ancient Land Live In Concert
Vrijdag 18 oktober 2019, RAI Theater – Amsterdam