De Nacht van de Hollandse Sterren

Stralende Hollandse sterren in Silverdome.

‘NACHT VAN DE HOLLANDSE STERREN’, editie 2019 ÉÉN GROOT FEEST.

Afgelopen zaterdag 6 april stond de Zoetermeerse Silverdome weer geheel in het teken van de jaarlijks terugkerende ‘Nacht van de Hollandse Sterren’. In een ‘Nacht’ met confetti, serpentines, ballonnen en danseressen gingen nagenoeg 5000 feestende feestneuzen richting het podium, om dit keer samen met John Medley, Marco Kraats, Mike Peterson, Ruth Jacott, Django Wagner, Het Feestteam, Danny Froger, Martijn Fischer en WolterKroes weer volledig uit hun dak te gaan.

Het uitverkochte Silverdome barstte uit zijn voegen tijdens deze editie. Dit jaarlijks terugkerende evenement was ook nu weer voorzien van een geweldige line-up van topartiesten in een giga feestarena met een schitterend decor inclusief ‘cat-walk’. Rond zeven uur stond er al een flinke rij buiten te trappelen voor de deuren. Het feest met de ‘Sterren’ kon beginnen en zou duren tot in de nachtelijke uurtjes. De presentatie van deze avond was in handen van onze ras-Hagenees, feestbeest, zanger en entertainer John Medley, die ook zelf nog eens twee heerlijke optredens verzorgde.

DJ Jerome draaide tussendoor zijn muziek en bracht het publiek in een blijvende stemming. En bij een feest, zoals een feest behoort te zijn, was er ook voor deze avond weer flink uitgepakt.

Zoals elk jaar is er met succes hard gewerkt door de organisatie, die ook dit jaar alles uit de kast heeft gehaald voor een groots evenement, waar iedereen elk jaar weer naar uitkijkt. Een succesformule met confetti en een geweldige line-up. Het evenement, waar je graag naar toe gaat.

Tekst en foto’s: Jerrold Mallee