Khalid

Khalid met Free Spirit World Tour naar Ziggo Dome.

Op dinsdag 1 oktober komt multi-platina artiest Khalid voor een concert naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Deze show staat in het teken van zijn ‘Free Spirit World Tour’. De aankondiging van deze tour volgt op de release van zijn langverwachte album Free Spirit, afgelopen vrijdag 5 april. De kaarten voor de show in de Ziggo Dome gaan vrijdag 12 april, om 10 uur, in de verkoop via Ticketmaster.

De vijfvoudig Grammy-genomineerde Khalid trapt zijn tour af op 9 september in Hamburg. Tussen meerdere data in bijvoorbeeld het VK, Scandinavië, Duitsland en Frankrijk, strijkt de Free Spirit World Tour op 1 oktober neer in de Amsterdamse Ziggo Dome.

De vorige show van Khalid in 2018 in Paradiso verkocht in enkele minuten uit, en na verplaatsing naar AFAS waren ook deze tickets binnen no time weg. Deze nieuwe tour biedt zijn loyale fanbase de mogelijkheid om zijn grootste hits mee te maken, evenals de muziek van zijn nieuwe album Free Spirit.

Fans van Khalid worden opgeroepen zich aan te melden voor zijn Whatsapp-service via www.khalidnl.com zodat ze als eerste alles horen rondom de artiest Khalid, de tour en zijn releases.

Khalid bracht onlangs zijn nieuwe single ‘Talk’ uit. Hij schreef dit nummer zelf en het is geproduceerd door Disclosure. ‘Talk’ is de eerste single van ‘Free Spirit’.

Website: http://www.khalidofficial.com
Facebook: https://www.facebook.com/thegreatkhalid
Twitter: https://twitter.com/thegreatkhalid
Instagram: https://www.instagram.com/thegr8khalid

538 en XITE present
Khalid – Free Spirit World Tour 2019
Dinsdag 1 oktober 2019 | Ziggo Dome – Amsterdam