Legends Of Rock

SILVERDOME ZOETERMEER OMGEBOUWD TOT ROCKTEMPEL VOOR ‘LEGENDS OF ROCK’.

De ‘Legends Of Rock’ is een waar spektakel geworden in Nederland en is uitgegroeid tot één van de meest opzienbarende rocktours van deze tijd. I.s.m. Artists & Bands Bookings en producer en promoter John Van den Borne (tevens initiatiefnemer en organisator van ‘The Clash of the Cover Bands’) kwam afgelopen zaterdag 13 april jl. de internationale ‘Legends Of Rock Tribute Tour’ naar het, tot rocktempel omgebouwde, SilverDome in Zoetermeer.

Tijdens dit maar liefst 11 uur durend rockspektakel in deze 3e editie in het bomvolle, uitverkochte SilverDome, werden de 2 mega-podia en een ‘Woodstock’ podium bemand door maar liefst 16 nationale en internationale tributebands met o.a. Monkey Wrench, Purple Strangers, Letz Zeppelin, In The Name Of, Miracle ( IT. / NL.), Oye Santana (UK.), The MUSE Experience, High Voltage (BE), Slash N’ Roses, Harris, MetalmeniA (BE. / NL.) e.v.a.

Voor deze ware Pop & Rock Experience was er voor deze dag dus wederom groots uitgepakt. Alle hits en de beste albumsongs van wereldbands, zoals Queen, Guns N’ Roses, Iron Maiden, Metallica, Deep Purple, Led Zeppelin U2, AC/DC etc etc. werden door deze beste bands op indrukwekkende wijze het publiek ingespeeld. Gelijk of soms nog beter dan het origineel. Hierdoor onderging het publiek de ultieme live beleving. De special effects met stoom- en vuurkanonnen waren adembenemend.
Op de bovenverdieping waren maarliefst 7 chef-koks aanwezig, die de catering voor hun rekening namen. Een geweldig en goed verzorgd jaarlijks evenement, dat inmiddels niet meer weg te denken is uit de Zoetermeerse SilverDome!

Tekst en fotografie: Jerrold Mallee