Madness

Band viert 40-jarig jubileum met exclusieve XL-show.

De legendarische Britse ska-band Madness komt naar Nederland. Op 12 december viert de band zijn 40-jarig bestaan in AFAS Live met een exclusieve XL-show. Dit betekent de grootste show op Nederlandse bodem ooit van de populaire groep, die talloze wereldhits scoorde als ‘One Step Beyond’, ‘Baggy Trousers’ en ‘Our House’.

Madness
Madness is één van de meest succesvolle bands ter wereld. De groep uit Londen staat bekend om de aanstekelijke en unieke mix van ska, reggae, pop, punk en een flinke dosis humor. De band uit Camden Town werd in 1979 opgericht en brak datzelfde jaar door met debuutplaat One Step Beyond, met de onvergetelijke hits ‘Night Boat To Cairo’, ‘My Girl’ en ‘One Step Beyond’. In de jaren daarna scoorde Madness wereldhit na wereldhit en stond maar liefst 214 weken in de hitlijsten. Liedjes als ‘Our House’, ‘Baggy Trousers’ en ‘Embarassment’ groeiden uit tot classics en zijn vandaag de dag nog overal te horen. Ook latere albums als comebackplaat The Liberty Of Norton Folgate (2009), Oui Oui Si Si Ja Ja Da Da (2012) en hun meest recente album Can’t Touch Us Now (2016) werden goed onthaald, waarbij die laatste in de Britse top 10 belandde.

40 Jaar Madness
Op 12 december wordt de AFAS Live in Amsterdam omgetoverd tot een waar House of Fun en pakt Madness groots uit met een 40th Anniversary show. Muzikaal wordt teruggegrepen op de grote hoeveelheid hits en fanfavorieten in hun omvangrijke oeuvre. Veertig jaar historie, veertig jaar muziek en veertig jaar feest.

Kom dit jubileumfeest vieren met Madness en trek je baggy trousers uit de kast, zet one step beyond en pak de night boat to Amsterdam!

Ticketinfo
Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 5 april om 10.00 uur via www.madnesslive.nl en Eventim.nl. @Friendly Fire

Foto’s Hans Kreutzer

Madness XL
Donderdag 12 december 2019
AFAS Live, Amsterdam
Prijs: €47 plus €4,70 servicekosten, exclusief transactie- en/of verzendkosten