Mamma Mia

Grensoverschrijdende musical in Beatrix Theater.

Op 6 april was het alweer exact 45 jaar geleden dat ABBA met het epische nummer Waterloo het Eurovisie Songfestival won. Dit betekende definitief de internationale doorbraak van deze Zweedse popgroep. Het succes van ABBA is de afgelopen decennia niet alleen grenzeloos gebleken, maar óók generatie-overschrijdend. Want wie is er níet opgegroeid met de hits van ABBA?

Zelfs 45 jaar ná Waterloo domineren de hits van Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid nog altijd de internationale hitlijsten. Met meer dan 200 miljoen verkochte albums, dagelijks uitverkochte MAMMA MIA! shows in vele landen én twee recordbrekende hitfilms is ABBA één van de succesvolste en meest iconische popgroepen ter wereld.

Tijdens deze voorstelling beleeft Kaj van der Voort tevens zijn première in de rol van Sky. Dus heel veel reden voor een feestje en heel veel genieten in het Beatrix Theater in Utrecht. Kijk hier voor de speeldata. https://www.stage-entertainment.nl/shows/musical/mamma-mia/

Fotografie: Bianca Dijck Flits & Klik Photography