The Life I Live Festival

Festival in Haagse binnenstad trekt 200.000 bezoekers.

Gisteravond trok het Life I Live Festival (“Koningsnacht”) 200.000 bezoekers. Die genoten van de vele muziekoptredens, maar vooral van de sfeer die uitstekend was. Het weer was redelijk te noemen, want het was vooral droog en niet al te koud.

Op Koningsnacht en Koningsdag draait alles om de stad Den Haag. Het Life I Live Festival vond voor de derde keer plaats op zowel Koningsnacht als Koningsdag.

Foto Life I Live Wouter Vellekoop

The Life I Live is een festival voor iedereen, voor jong, oud en alles wat daartussenin zit. Het muziekprogramma is ook aangepast aan een breed publiek met jaarlijks een grote variatie: indiepop, hiphop, rock, soul, funk, world, elektronica, dance, world en crossover. En dat allemaal verspreid over tien podia in de Haagse binnenstad.

Op Koningsnacht en Koningsdag staat de Hofstad traditiegetrouw in het teken van het groots opgezette festival THE LIFE I LIVE. Uiteindelijk worden in totaal ruim 50 artiesten aangekondigd voor THE LIFE I LIVE, verspreid over een kleine tiental podia in de Haagse binnenstad.

Het festival staat dan bekend als muzikale ontdekkingsreis waarbij verrassing, sfeer en feestelijkheid hand in hand gaan. De Haagse worteling van THE LIFE I LIVE wordt gekoesterd.

Fotografie: Loes van der Kraats