Yamato Drummers

The Drummers of Japan met weergaloze nieuwe show in Theater Amsterdam.

PASSION – JHONETSU heet de nieuwe wereldtour van Yamato. De mannen vervoeren en slepen de mensen mee in hun ritmische wereld en dat doen zij wederom met deze nieuwe show, die de vorige nog ruimschoots weet te overtreffen.

Op 5 april was de premiere in Theater Amsterdam waar de mensen een avond lang op het puntje van hun stoel zaten met deze fabuleuze show.

Intens fysieke kracht ontmoet hier verfijnde subtiliteit. De drummers voeren je moeiteloos mee in hun ritmische wereld, dankzij hun grootse en meeslepende spel waar de uitbundige energie en kracht letterlijk en figuurlijk van afspat.

Ongeremde dynamiek, vertederende humor, delicate verstilling en gedisciplineerde perfectie zijn de ingredi├źnten die Yamato, the Drummers of Japan, aan de top hebben gebracht.

Het mag wederom duidelijk zijn: met aanstekelijke energie brengen de Japanse Yamato drummers de eeuwenoude kunst van het Taiko drummen in het theater. De essentie van de optredens van Yamato is het uitwisselen van energie met het publiek. De trillingen van de drums raken je diep in je hart. Inmiddels hebben zij al ruim 3500 concerten gegeven in meer dan 54 landen met wereldwijd meer dan 7 miljoen bezoekers. @Theater Amsterdam

Fotografie: Patricia Benjamins