Best Of Broadway

Grootse musical première in Amsterdam.

Op 20 mei was de grootse landelijke première van Best of Broadway in Carré Amsterdam in aanwezigheid van cast, creatives en BN’ers.

Nog nooit eerder stonden Anouk Maas, Willemijn Verkaik, Tessa Sunniva, Stanley Burleson en Freek Bartels gelijktijdig in het theater. Tijdens de concertshow Best of Broadway nemen de artiesten u, samen met hun live band, mee op een unieke reis langs de mooiste shows van New York.

Hits uit de (inter)nationale carrières van de sterren ontbreken uiteraard niet. Maar niet alleen de beroemde klassiekers uit shows als Phantom of the Opera, Les Miserables, Chicago, Cabaret en Wicked zijn te horen, ook nieuwe hitmusicals en off-broadway producties zijn onderdeel van dit exclusieve musicalprogramma. Een avond vol verrassingen met gegarandeerd 5 sterren! @Royal Promotions

Best of Broadway tourt t/m juni 2019 door enkele Nederlandse theaters. Ga voor meer informatie naar www.Bestofbroadway.nl.

Cast:

Willemijn Verkaik

Tessa Sunniva van Tol

Stanley Burleson

Freek Bartels

Anouk Maas

Creatives:

Stanley Burleson (Regie)

Bernd van den Bos (Muzikaal leider)

Jaco Kaasschieter (Uitvoerend producent)

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl & Royal Promotions Robin Kamphuis (scenefoto’s).