Candy Dulfer

Ook Candy Dulfer te gast bij WHITNEY – a tribute by Glennis Grace in Rotterdam Ahoy.

Vele gastartiesten werden al aangekondigd voor het grootse WHITNEY – a tribute by Glennis Grace-concert in Rotterdam Ahoy. Vandaag maakte Glennis Grace bekend dat ook saxofoniste Candy Dulfer zich bij het gezelschap zal voegen. Candy en Glennis stonden al veel vaker samen op het podium, maar dat Candy ook aanwezig zal zijn bij WHITNEY – a tribute by Glennis Grace vindt Glennis heel speciaal. “Het is altijd een feest om samen met Candy op het podium te staan. Ik weet dat Candy ook een bewonderaar is van Whitney Houston: dat maakt haar optreden extra bijzonder.”

Candy Dulfer is Nederlands meest succesvolle saxofoniste. Ze is internationaal bekend en werkte onder meer samen met Beyoncé, Prince, Lionel Richie en Aretha Franklin. In Nederland is ze bij het grote publiek o.a. bekend van Ladies of Soul. Samen met Berget Lewis, Edsilia Rombley en Glennis Grace, staat ze jaarlijks voor uitverkochte zalen in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dit jaar zullen zij ook samen schitteren in Rotterdam Ahoy waar, na al 3 uitverkochte shows, op 8 september de laatste show van WHITNEY – a tribute by Glennis Grace in Nederland zal plaatsvinden.

Glennis Grace in Patronaat Haarlem [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

20 jaar na Whitney Houstons laatste optreden in Rotterdam Ahoy eert Glennis Grace met haar WHITNEY – a tribute by Glennis Grace de prachtige en tijdloze muziek van Whitney Houston. Samen met vrienden en collega’s die de liefde voor deze muziek met haar delen, zal zij het beste uit het repertoire van deze muzieklegende ten gehore brengen.

Het publiek zal worden meegenomen naar vervlogen tijden en swingende uptempo hits als Love Will Save The Day en I Wanna Dance With Somebody zullen worden afgewisseld met gevoelige ballads als Run To You, One Moment in Time, When You Believe, I Will Always Love You en I Know Him So Well. Naast Candy Dulfer zullen onder anderen Alain Clark, Berget Lewis, Edsilia Rombley en Do te gast zijn. Ook The Voice Kids-finalist, de 15-jarige Sezina is door Glennis uitgenodigd om een duet met haar te zingen. Een ode aan een van ’s werelds grootste zangeressen aller tijden, een trip down memory lane, een onvergetelijke avond.

WHITNEY – a tribute by Glennis Grace is op vrijdag 6 en zondag 8 september 2019 te zien in Rotterdam Ahoy. Tickets zijn verkrijgbaar via whitneytribute.nl en eventim.nl. @Royal Promotions

Foto’s: Harold Versteeg