Glennis Grace

Zangeres overtuigt in Patronaat.

Glennis Grace in Patronaat Haarlem [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Glennis Grace stond gisteren 12 mei met ‘Meer van Mij’ voor een enthousiast publiek in Patronaat, Haarlem.

In 2018 heeft Glennis Grace letterlijk en figuurlijk haar grenzen verlegd. 2019 is het jaar waarin de Amsterdamse zangeres, dé verrassing van America’s Got Talent afgelopen jaar, en komend najaar met haar Whitney Houston-tribute ‘Whitney’ in Ahoy te zien, verder gaat op de ingeslagen weg, ditmaal in haar eigen vertrouwde Nederland.

Julia Zahra in de Patronaat [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Glennis is al jaren meer dan we van haar horen en lezen. Haar nieuwe clubtour, mét eigen band, is het startsein om zichzelf nog meer te laten zien: nog persoonlijker, nog toegankelijker, nog meer eigen muziek, nog meer Glennis. “Meer van Mij”, dus. Het voorprogramma werd verzorgd door zangeres Julia Zahra.

Fotografie: Harold Versteeg