Maan

Maan met clubtour langs de podia.

Maan op 538 Koningsdag in Breda [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Zangeres Maan reist in februari en maart 2020 met een clubtour door het land. Hiermee doet zij diverse Nederlandse poppodia aan tijdens negen shows.

De veelzijdige Nederlandse zangeres, bekend van o.a. de hits Ride It, Spijt en Lief Zoals Je Bent, toerde eerder met eigen clubtours door Nederland. Hierover kreeg Maan lovende kritieken, zo schreef NRC: “ze is openhartig en bij momenten ook straat-wijs, en innemend als ze met achtjarige meisjes over het podium danst. Maan kan alles.”

Dat Maan alles kan, heeft zij ruimschoots bewezen. Zo was zij op Bevrijdingsdag, Ambassadeur van de Vrijheid 2019 samen met Kraantje Pappie en DJ Sam Feldt, waarvoor zij door heel Nederland vloog en bij diverse Bevrijdingsfestivals optrad.

Het succesverhaal van Maan de Steenwinkel leest als een goed boek: na het gymnasium besloot de toen 18-jarige Bergense een tussenjaar te nemen, deed mee met de audities voor The Voice of Holland, werd gecoacht door Marco Borsato, bij wie ze later deze maand op het podium van De Kuip staat, en won de competitie. Sindsdien heeft Maan meerdere singles en EP’s uitgebracht en is ze een graag geziene gast op zowel televisie als festivals en in poppodia. @Mojo Concerts

Foto’s Harold Versteeg

MAAN – Clubtour 2020

21-2 | Victorie, Alkmaar
28-2 | TivoliVredenburg, Utrecht
29-2 | Neushoorn, Leeuwarden
6-3 | Hedon, Zwolle
7-3 | Paard, Den Haag
13-3 | Oosterpoort, Groningen
14-3 | Luxor, Arnhem
21-3 | 013 Poppodium, Tilburg
27-3 | Paradiso, Amsterdam