Oleta Adams

Soulzangeres komt naar Koninklijk Theater Carré.

Dit concert is onderdeel van een nieuwe theatertour, die begint op 17 maart in de Theater De Lievekamp in Oss en eindigt op 2 april met een optreden in de Libéma Brabanthallen – Theater in Den Bosch.

Tijdens deze nieuwe tour laten Adams en haar band de Nederlandse fans een sfeervol nieuw programma horen, waarin zowel nieuwe nummers als bekende hits voorbijkomen. Adams werd geboren als domineesdochter en startte haar carrière met twee zelf gefinancierde gospelalbums. In 1989 werd ze bekend dankzij haar bijdrage aan het nummer ‘Woman in Chains’ van Tears for Fears. Ze volgde haar doorbraak een jaar later op met het succesvolle album ‘Circle of One’, dat de hits ‘Get Here’ en ‘Rhythm Of Life’ bevat.

Het vormde het begin van een glansrijke carrière waarin ze zes keer de Top 40 haalt, meer dan 2,5 miljoen albums verkoopt en vier Grammy nominaties in de wacht sleept. Met inmiddels negen albums op zak heeft ze zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld van een gospelzangeres tot een veelzijdig artieste met invloeden uit soul, jazz, r&b, urban en pop. In 2017 verscheen haar meest recente album ‘Third Set’. In datzelfde jaar deed ze ook een uitgebreide gelijknamige theatertournee door Nederland.

Oleta Adams Tour
17-03 | Theater De Lievekamp, Oss
18-03 | Muziekgebouw Frits Philips, Eindhoven
20-03 | Chassé Theater, Breda
21-03 | Philharmonie, Haarlem
23-03 | De Oosterpoort, Groningen
24-03 | Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
26-03 | Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen
27-03 | Spant!, Bussum
28-03 | Muziekcentrum, Enschede
31-03 | TivoliVredenburg, Utrecht
01-04 | Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
02-04 | Libéma Brabanthallen – Theater, Den Bosch