Parkpop The Hague

Het programma van Parkpop The Hague is compleet!

Eurovision in Concert in Amsterdam; Nederland -Waylon [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

De reeks is rond, het volledige programma van Parkpop The Hague op 30 juni is bekend! Ook Waylon, Jett Rebel, Kovacs, Frenna en Nona treden op tijdens de 39e editie van één van de grootste gratis popfestivals in het Haagse Zuiderpark. De namen maken de eerder aangekondigde hoofdpodia programmering compleet, bestaande uit Ilse DeLange, Ronnie Flex & Deuxperience, Walk off the Earth, Maan en Parkpop Roots met Blackbird & Judy Blank. En nog meer goed nieuws: er zijn ook nog nieuwe namen toegevoegd aan het Haags Veld!

Het volledige programma voor Parkpop The Hague: llse DeLange, Ronnie Flex & Deuxperience, Waylon, Walk off the Earth, Jett Rebel, Kovacs, Maan, Frenna, Nona en Parkpop Roots met Blackbird & Judy Blank.

https://www.parkpop.nl/

Foto’s Harold Versteeg