Rita Ora

Rita Ora overtuigend live in TivoliVredenburg.

Rita Ora at TivoliVredenburg in Utrecht, The Netherlands [fotocredit PhotoFresh.nl]

De Engels-Albanese zangeres Rita Ora brak in 2012 genadeloos door met de drum & bass-knaller Hot Right Now, een samenwerking met DJ Fresh. Sindsdien verandert alles wat Rita Ora aanraakt in goud, zo lijkt het wel. De hits volgen elkaar in hoog tempo op: Your Song, Anywhere, Lonely Together (met Avicii) en het girlpower-anthem Girls.

Tussen het zingen door heeft Ora ook nog tijd voor wat side-hustles – zo presenteerde ze de MTV EMA’s, acteerde ze in de Fifty Shades Of Grey-films en zat ze in de jury van America’s Next Topmodel. Op 23 november vorig jaar verscheen haar tweede album Phoenix!

Dat Rita Ora ook in Nederland erg populair is blijkt wel uit het grote aantal fans dat op 3 mei vroeg op de dag al in de rij zitten voor het concert in Utrecht.  Tijdens het concert gaan ze volledig uit hun dak en kennen alle songs uit hun hoofd. Een onvergetelijk concert ! @TivoliVredenburg

Fotografie: Harold Versteeg