3JS

Afscheid van Jan de Witte in Caprera Bloemendaal.

Vrijdag 21 en zaterdag 22 juni ging het weer gebeuren. Het jaarlijks terugkerend muzikaal spektakel waarmee tevens de zomer wordt ingeluid. De shows van de 3JS in het mooiste openluchttheater van Nederland. Dit voorjaar tijdens hun eerste uitverkochte clubtour in het land werd nog eens overduidelijk hoe veelzijdig hun Nederlandstalige repertoire is. Rock, Blues, Reggae, Folk, Feest… het kwam allemaal voorbij. En de grootste hits natuurlijk.  @Caprera

En het was een emotioneel optreden in Caprera. Gitarist Jan de Witte gaat de 3JS verlaten! Hij zal solo verder gaan onder de naam Blanko. De twee optredens op 21 en 22 juni in Caprera waren voor Jan de Witte de laatste optredens van de 3JS met Jan de Witte zijn. De allerlaatste kans was dit dus voor iedereen die de band nog een keer in de vertrouwde bezetting wil zien of wie Jan wil uitzwaaien en geluk wensen! Dat gebeurde met een mooi en voor iedereen sfeervol en extra onvergetelijk optreden.

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl