Boekids

Literatuur muziek en meer voor jong volwassenen.

Boekids is hét festival dat kinderen en (jong)volwassenenvan 4 tm 12 jaar  in contact brengt met literatuur met een interactief programma vol verhalen, muziek, films, workshops, multimedia en beeldende kunst.

Op 9 en 10 juni vond het weer plaats in De Nieuwe Regentes te Den Haag.

Dit jaar was het festival voor kids nóg groter, langer en leuker, met een bomvol programma vol theater, workshops, illustratoren, schrijvers, muziek en film!

Je kon genieten van ‘Vier verhalen en een dag’, muziektheater voor de hele familie met liedjes van Spinvis en choreografie van Introdans. Schrijfster Annet Schaap las voor uit haar bekroonde boek ‘Lampje’ in een muzikale vertelvoorstelling over de dappere dochter van de vuurtorenwachter. Op de festivalmarkt kon je je mooiste boek laten signeren en genieten met de kleinsten van de avonturen van Fred het hert.

Voor de jongvolwassen boekenwurmen was er op 9 juni Boekids UP.

Fotografie: Angela van Tol