De Toppers met grootse Happy Birthday Party

Meezingen en hossen tijdens jubileum De Toppers in Amsterdam.

Zoals verwacht was het 15 jarige jubileum van De Toppers in de Johan Cruijff Arena tijdens de aftrap afgelopen vrijdag één groot meezing gebeuren. Zaterdag was het festijn op herhaling.

Met hun ’Happy Birthday Party’ vieren De Toppers het 15-jarige bestaan van hun jaarlijkse optredens in de Amsterdamse Arena. Er was ook ditmaal voor elk wat wils tijdens het meezingfestijn, dat door 65 duizend mensen bezocht werd. Het kledingvoorschrift was dit jaar rood-wit-blauw en zo kleurde ook de Arena. In de bovenste ring zag je mannen en vrouwen in rode kleding, de eerste ring was wit gekleurd, terwijl beneden de mensen hun blauwe outfit aan hadden.

De Toppers zelf waren gestoken in mooie glitterpakken. René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit in het goud. Helemaal klaar voor drie en een half uur feest, begonnen ze aan een gigantische feestavond die voor niemand meer stuk kon. Iedereen zong uit volle borst mee met overbekende songs en de special guests deden ook mee, van Snollebollekes tot Dennie Christian, Andre Hazes en OG3NE. Voor de Toppers fans was dit weer een onvergetelijke avond met alles erop en eraan.

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl