De Toppers Zaterdag

Gerard, René, Jeroen en Jan zorgen ook op zaterdag voor uitbundig feest.

De zangers van de Toppers vierden op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni hun 15-jarig jubileum in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Dat betekende op zaterdag wederom een grootse Happy Birthday Party. Want dat was het thema van deze jubileumeditie.

Rood wit blauw kleurde de ArenA tijdens het kolkende feest, zoals alleen de Toppers dat kunnen realiseren. En natuurlijk met de nodige glutter & glamour want dat is uiteraard onlosmakend verbonden met Toppers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit.

Er werd door het publiek weer uitbundig gezongen en gedanst en vooral genoten van dit unieke feest. 130.000 fans waren erbij tijdens de twee dagen van voor hen onvergetelijke gebeurtenis.

 Fotografie: Bianca Dijck Flits & Klik Photography