Douwe Bob

Zanger in voorprogramma Phil Collins in Goffertpark. 

Op donderdag 20 juni 2019 komt Phil Collins naar het Goffertpark in Nijmegen voor een concert. Eerder werd al aangekondigd dat Sheryl Crow als special guest mee komt op deze avond. Vanochtend kondigde Douwe Bob zelf bij Gerard Ekdom op Radio 10 aan dat hij toegevoegd is als support en deze avond zal openen. Kaarten voor het concert zijn reeds in de verkoop.

Eind vorig jaar bracht Douwe Bob zijn vierde album “The Shape I’m In” uit, met daarop de singles “Shine”, “I Do” en “Consider”. Het werd een break up-plaat waarop je kunt dansen. Het is ook een ontwikkeling van Douwe zijn sound. Waar zijn muziek eerder vooral geïnspireerd was door Country, singer-songwriter en sixties en seventies melodieën vindt op dit album ook de synthesizer zijn plaats. Het resulteert in muziek die dicht bij zijn hart ligt.

Met de wereldwijde verkoop van 100 miljoen albums op zijn naam, nummer 1 albums over de hele wereld en ontelbare nummers die miljoenen levens hebben gevormd, is Phil Collins een legende wiens werk tot op de dag van vandaag meer bekendheid krijgt, nu een nieuwe generatie artiesten zijn uitzonderlijke carrière heeft ontdekt en er door geïnspireerd is geraakt.

Collins vierde zijn terugkeer op het podium met een reeks uitverkochte Europese shows, gevolgd door grote Zuid- en Noord-Amerikaanse tours.

Als een van de meest succesvolle artiesten van zijn generatie, met meer UK Top 40-singles dan elke andere artiest uit de jaren tachtig, kreeg Phil Collins eerst als drummer wereldfaam en vervolgens als frontman van Genesis. In 1981 maakte hij zijn solodebuut met het album Face Value uit 1981, met daarop de wereldhit-single ‘In The Air Tonight.’

Hierna zette hij zijn succes als hitmaker voort met de hitsingles Easy Lover, You Can’t Hurry Love en Against All Odds (Take A Look At Me Now) en vervolgens met grote wereldwijde hits als One More Night, Separate Lives, Two Hearts, Another Day In Paradise, I Wish It Would Rain Down, Both Sides Of The Story en Dance Into The Light, om er maar een paar te noemen. @Mojo Concerts

Phil Collins – Still Not Dead Yet: Live 2019
Specials guest: Sheryl Crow + support: Douwe Bob

Foto Bianca Dijck Flits & Klik Photography