Emeli Sandé

Zangeres in oktober naar Ziggo Dome.

De met multi-platina bekroonde singer-songwriter Emeli Sandé heeft zojuist haar Europese tour aangekondigd. De tour staat in het teken van haar langverwachte derde album ‘Real Life’ dat 13 september uitkomt. Op dinsdag 29 oktober geeft de Schotse zangeres een concert in AFAS Live in Amsterdam.

Het Europese deel gaat van start voor de eerder aangekondigde tournee in het Verenigd Koninkrijk. Dit najaar geeft Emeli Sandé optredens in 26 verschillende Europese steden. Ze begint haar tour op 29 oktober in AFAS Live in Amsterdam en sluit deze reeks concerten af op 13 december in Hull’s Bonus Arena.

Haar nieuwe album Real Life is opgenomen na een intense persoonlijke reis van zelfontdekking. Het album markeert een nieuw hoofdstuk in haar leven en heeft een gedurfde zelfverzekerde sound, die de kracht van vrijheid, groei en authenticiteit uitstraalt. Emeli schreef voor het album alle teksten zelf. De 11 liedjes zijn geproduceerd door Salaam Remi, James Poyser en Troy Miller.

“I’m so excited to be bringing Real Life to the stage” zegt Emeli Sandé over het album en haar aankomende tour. “Performing live has always been my favourite thing to do and I made this album with that in mind. Can’t wait for you to hear my band and sing to you all!” @Mojo Concerts

Fotografie: Harold Versteeg