Huntenpop 2019

Festivalprogramma helemaal compleet.

Ook dit jaar is er weer voor iedereen wat leuks te vinden op Huntenpop: van rustige indiefolk tot snoeiharde punkrock en van americana tot urban en 90’s dance.

Programma Vrijdag 2 augustus:
Traditioneel openen we Huntenpop op de vrijdagavond met de leukste tribute en feestacts van Europa. Dat is dit jaar zeker niet anders. Op veler verzoek kunnen we melden dat The Dirty Daddies terugkeren om onze mainstage weer af te sluiten. Tevens kunnen we dit jaar gaan genieten van tributebands van ondermeer Iron Maiden, Foo Fighters, Bon Jovi, Kiss en CCR. Niet zo van de bandjes? Geen nood, ook dansmuziek is dit jaar volop aanwezig op de openingsavond. Wat te denken van La Fuente, De Lievelings DJ’s Van Je Zusje, Yumm Yumm Allstars, Boogie Nights of Pim Pam Pompen. Check huntenpop.nl voor het volledige programma.

Programma Zaterdag 3 augustus:
Het merendeel van het zaterdagprogramma is natuurlijk al een tijdje bekend. Ieder jaar proberen we om een zeer gevarieerde line-up te presenteren met voor elk wat wils. Als zowel de legendarische jazzfunkband Level 42, als feestact Snollebollekes en punkrockband Heideroosjes op één festivaldag staan, weet je dat de variatie bijna niet groter kan.

Line-up Zaterdag 3 augustus:
Level 42, Ilse DeLange, Kraantje Pappie, Heideroosjes, Danny Vera, Snollebollekes, Navarone, Rondé, Paul Elstak, 2 Brothers On The 4th Floor, Boh Foi Toch, Donnerwetter, Diggeth, Andy Frasco, Kees van Hondt, Superzeroes, Dansado & De Feestneger, Sjieke Bazen, Freestyle Maniacs, Callahan Clearwater Revival, From USA, Snow Coats, Pim Pam Pompen, Blacktop Symphony, Speciaal Onderwijs, Boogie Nights, Superzeroes, Fort Fiesta, Pim Rooding. Surf naar www.huntenpop.nl voor meer info! @Huntenpop