Kaderock 2019: Fotoserie

Het grootste kleine festival viert 24e editie.

Al jaren lang wordt dit festival op de eerste zaterdag van juni gevierd door buurtbewoners, Hagenezen, landgenoten en muziekliefhebbers van over de grens, in en rondom Musicon te Den Haag.Op 1 juni beleefde het festival een zonovergoten editie met een uitbundig publiek.

Raggende Mannen met George Kooymans (foto Gera Nieland)

Met een groot buitenpodium op het plein en een intiem binnenpodium met een zaal voor ongeveer tweehonderd man, biedt dit festival, waar gezelligheid hoog in ‘t vaandel staat, een divers scala aan manieren om van een even divers scala aan muzikale variaties te genieten. Hoewel de naam enkel rock suggereert, zou het ontbreken van pop, blues, rap en elektronische muziek het minder Kaderock maken. Traditioneel wordt het festival dan ook binnen afgesloten door dj’s zodat de diehards tot in de vroegste uurtjes door kunnen dansen. @Kaderock

Fotografie: Angela van Tol