Parkfeest

Parkfeest een Groot FEEST met alles erop en eraan.

Drie dagen was het in Oosterhout in Brabant een groot feest in het Slotpark. Daar stonden de podia klaar om de artiesten te ontvangen en de bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen.

Dag 1 Vrijdag was de tribute night, met oa Tim Akkerman met zijn ode aan Bruce Springsteen. De Afsluiter was de topact Daredevils. Wat een energie, wat een act!. Heel het park stond te dansen te zingen en te feesten.

Dag 2 Zaterdag waren de grotere artiesten aan de beurt. Miss Montreal trapte af en dat kan ze hoor iedereen zong en zwaaide met zijn handen erop los. Voor Lil Kleine waren heel veel jongere fans naar Oosterhout voor gekomen vandaag. En ze stonden dan ook allemaal vooraan met hun telefoon in de hand om niets te missen en later te bekijken.
Rowwen Hèze, Fais, Matt Simons, 3JS etc en als klap op de vuurpijl sloot Kraantje Pappie af met een vette show vuur, confetti.

Dag 3 Zondag is het Vaderdag en Familiedag op het parkfeest. Het goede weer werkt mee en het werd al snel goed druk in het park. Eerst een lekkere Parkfeest lunch en daarna genieten van al het leuks. Zoals straattheater, Kenny B die een heel kinderkoor van kinderen uit het publiek haalde en Parijs ging zingen. Suzan en Freek hadden verleden jaar ook al op het parkfeest gestaan klein in een tent hier in het oost park en nu stonden ze op het kleine podium dus volgend jaar op het grote gaven ze aan.

WC EXperience waren de afsluiter en gaven het Parkfeest een goede zwaai naar het volgend jaar de datum staat alweer gepland op 5-6-7- juni 2020

Voor info en weetjes over dit mooie Parkfeest kan je vinden op www.parkfeest.nl

Fotografie en verslag: Bianca Dijck Flits & Klik Photography