Tino Martin

Fotoserie: Tino Martin met groots concert in Olympisch Stadion.

Volkszanger Tino Martin stond op 8 juni in het Amsterdamse Olympisch Stadion. Dat was tevens zijn grootste concert ooit. Hij stond zaterdagavond voor een publiek van 25.000 man.

De Hagenees zal in het najaar een grootse theatertour doen waar hij maar liefst 27 steden aandoet. De sfeer zal dan intiemer zijn dan het grote concert in het Olympisch Stadion. Daar stond hij voor een buitenconcert, dat later moest beginnen dan gepland. Vanwege het slechte weer en de wind. Gelukkig kon het optreden uiteindelijk toch doorgaan en hadden de Tino Martin fans de dag van hun leven. Ze waren uit alle hoeken van Nederland naar de hoofdstad gekomen waar ze naar hartenlust konden meezingen met alle bekende hits van hun idool.

Fotografie Harold Versteeg