Veldhuis & Kemper

Duo geeft memorabele show in openluchttheater Caprera.
Het was zaterdagavond 8 juni alweer een jaar geleden dat Remco en Richard oftewel Veldhuis & Kemper ook in Bloemendaal stonden. Met hun programma ‘Geloof ons nou maar’ traden ze toen ook op in Caprera, het mooiste en meest sfeervolle openluchttheater van Nederland.
Gisteravond was het de laatste van maar liefst 230 optredens en sloten Veldhuis & Kemper in Caprera het theaterseizoen af met maar liefst twee uitverkochte avonden (vrijdag 7 en zaterdag 8 juni). De mannen hadden er duidelijk zin in!
Na een onstuimige dag met veel regen en wind is bij aankomst bij Caprera het zonnetje gelukkig gaan schijnen en zijn de regenbuien weggetrokken zodat het publiek optimaal kunnen genieten van een mooie show in het sfeervolle openluchttheater.
Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

Het is zaterdagavond 8 juni alweer een jaar geleden stonden Remco en Richard ook met hun programma ‘Geloof ons nou maar’ in Caprera te Bloemendaal, het mooiste en meest sfeervolle openluchttheater van Nederland.

Gisteravond was het de laatste van maar liefst 230 optredens en sloten Veldhuis & Kemper in Caprera het theaterseizoen af met maar liefst twee uitverkochte avonden (vrijdag 7 en zaterdag 8 juni). De mannen hadden er duidelijk zin in!
Na een onstuimige dag met veel regen en wind is bij aankomst bij Caprera het zonnetje gelukkig gaan schijnen en zijn de regenbuien weggetrokken zodat het publiek optimaal heeft kunnen genieten van een mooie show in het sfeervolle openluchttheater.
Fotografie: Gwendolyne van Erp