Fotoserie:Down The Rabbit Hole Dag 1

Grootse start voor festival DTRH.

Festival Down The Rabbit Hole in de heuvels van Beuningen is op vrijdag 5 juli groots van start gegaan. Met mooie namen maar ook zeker met De Staat, de band die vaste gast is op het festival en altijd overtuigt.

Grote buitenlandse namen waren er uiteraard ook, zoals zangeressen Grace Jones en Neneh Cherry, die een energiek optreden liet zien met successen van weleer en nieuw materiaal.

Grace Jones stelde een beetje teleur, vanwege haar late verschijning (een half uur) op het podium. Maar daarna maakte ze het helemaal goed met haar charismatische verschijning en een solide optreden vol vermaak en een aantal verkleedpartijen.

Verder op dag 1 van DTRH ook nog de Editors en dEUS, Low naast Ronnie Flex en Deuxperience met een leuk gevarieerd optreden.

Fotografie: Rob Herstel Herstelfotografie.nl