Fotoserie: Down the Rabbit Hole Dag 2

Dag 2 met bijzondere optredens van Thom Yorke en Underworld.

Ook de tweede dag van het sfeervolle Down The Rabbit Hole 2019 was eentje van uitersten. Het festival typeert zich door veel verschillende muziekgenres op een en hetzelfde festival te programmeren. Wat veel avontuurlijke en gevarieerde optredens oplevert.

Op dag 2 spraakmakende optredens als de funky show van The Roots, een prachtig duister sfeeroptreden van Thom Yorke (zanger van Radiohead) met zijn show Tomorrow’s Modern Boxes, ondersteund met de visuals van Tarik Barri.

Ook fascinerend was het optreden van de Britse ravepioniers van Underworld. De liveshows van Karl Hyde en Rick Smith verrassen en verbazen meer dan welke andere dance-act ook. En dat levert geheid een kolkende dansmassa op.

Fotografie: Rob Herstel Herstelfotografie.nl