Fotoserie: Down The Rabbit Hole Dag 3

Festival sluit derde dag af met spraakmakende acts.

Zondag is de afsluitende dag van DTRH en wat voor eentje! Met een aantal prachtoptredens en als bonus voor duizenden fans de live finale de Oranje Leeuwinnen op groot scherm bekijken. En…de kater daarna!

Qua acts sprong aankomende superster singer-songwriter Janelle Monae er zeker uit. Met een show waar je ‘u ‘tegen zegt en waar niets aan het toeval overgelaten was. Met zang, dans, kostuumwisselingen en een vette show met alles erop en eraan. Monae was de perfecte afsluiter van DHTR 2019.

Maar er was nog veel meer moois te aanschouwen op de derde dag van het festival in Beuningen. Zoals de Britse formatie Foals. Met een gelikt optreden, een deel staand en crowdsurfend vanuit het publiek.

De Zweedse popzangeres Robyn heeft er zin in, al moet ze eerst nog een beetje ontdooien. Dan brengt ze ‘Indestructable’ en vanaf dan gaat het los en gaan de voetjes van de vloer. Aurora komt uit het Noorse Bergen en maakt mooie, pure muziek om op te mediteren maar ook om op te dansen.

Maar ook de vaderlandse Merol (Merol Baldé ) is zeker noemenswaardig. Met haar brutale en niets verbloemende liedjes als de seksueel expliciete single ‘Hou je bek en bef me’ zet ze een spraakmakend optreden neer op DTRH. En dan kun je de kater rondom het verlies van de Oranje Leeuwinnen op het WK toch wel weer eventjes vergeten.