Fotoserie Parkpop 2019

Festival viert zonnige en succesvolle 39ste editie.

Met vooral bekende Nederlandse namen als Ronnie Flex & Deuxperience, Waylon, Jett Rebel, Maan en afsluiter Ilse de Lange vierde het Haagse Parkpop een van haar succesvolste edities.

Het gratis festival trekt doorsnee een 200.0000 bezoekers. Dit jaar zal dat zeker niet anders zijn. Het was al snel druk op de festivalweide. Fans waren massaal uitgelopen voor Waylon en eigenlijk bleef dat de hele dag zo, want ook de andere acts trokken veel bezoekers.
Maar het is vooral de gezelligheid die als vanouds op Parkpop heerst. Het familiefestival trekt publiek van alle leeftijden en dat is ook meteen haar grootste kracht. Behalve op de grote podia is ook op de festivalweide zelf van alles te doen voor ong en oud, van een klein dance podium tot een wereldpodium, een hiphop tent en graffiti locatie. En ook de kinderen hoeven zich geen moment te vervelen.
Het weer was met een 23 graden een perfecte dag te noemen, in tegenstelling tot de hitte de dag ervoor bij Saturday Night.
Fotografie: Angela van Tol