Tags

Related Posts

Share This

Fotoserie: The Hague African Festival 2019

Optimaal genieten in uitbundige Afrikaanse sferen.

In het Zuiderpark Theater in Den Haag werd op 14 juli groots Afrikaans gefeest. Met leuke optredens, veel gezelligheid en ook nog eens goed weer. Dit jaar bezochten een 8.000 mensen de alweer elfde editie van het festival.

The Hague African Festival staat ieder jaar weer garant voor uitbundig Afrikaans feesten in het Zuiderpark. Een breed publiek kan hier genieten van bijzondere optredens, modeshow, DJ’s, een Afrikaanse markt, kinderactiviteiten en overheerlijk eten. Afrobeats stonden centraal tijdens het festival en jong en oud danste uitbundig mee.

Dit jaar was het vooral de band Sauti Sol die het publiek tot grote hoogten wist mee te slepen. Tijdens hun optreden stond iedereen te dansen en genoot optimaal. Er heerste een mooie, uitbundige sfeer en iedereen was happy.

Fotograaf Gwendolyne van Erp legde het bijzondere festival op de gevoelige plaat vast. @The Hague African Festival