Fotoserie: Zwarte Cross 2019 Zondag

Indrukwekkende afsluitende dag op Zwarte Cross.

Behalve mooie optredens en indrukwekkende motorstunts werd er stilgestaan bij het overlijden van Boet, één van de jonge bezoekers van het festival. Op de crossbaan werd een rouwronde gereden en was er een moment van stilte tijdens het optreden van de Motorband.

Maar ondanks de zwarte sluier om het festival in Lichtenvoorde heen was er ook gisteren genoeg ruimte om te genieten om je heen. En om je te laten meeslepen in de bizarre mix van muziek, theater, motorcross, stunts en veel humor waar Zwarte Cross zo bekend om is. Gezelligheid is altijd troef op het festival en het bier vloeit als vanouds rijkelijk. De mensen vierden het festival uitbundig, zoals altijd gebruikelijk is op Zwarte Cross. Qua muziek stond op de Zondag onder meer Kraantje Pappie en de Amerikaanse formatie The Mavericks op het hoofdpodium.

Fotografie: Rob Herstel www.herstel.viewbook.com