Melanie Martinez

Amerikaanse popster komt naar Nederland.

De Amerikaanse popster Melanie Martinez komt op 16 december 2019 met een nieuw album op zak voor een exclusieve Nederlandse show naar Melkweg Amsterdam.

De release van haar langverwachte nieuwe album en bijbehorende langspeelfilm “K-12” wordt verwacht op vrijdag 6 september. Het is reeds mogelijk het album te pre-orderen. Fans die vóór maandag 5 augustus 14:00 uur het album pre-orderen maken gelijk aanspraak op tickets in de pre-sale voor haar show.​

Met haar uitzonderlijke verschijning, betoverende stem en catchy sound is de 24-jarige Melanie Martinez een van de meest uitdagende popsterren die de Verenigde Staten op dit moment rijk is. Haar muziek is een inspiratie voor veel gevestigde en opkomende talenten, waaronder de razend populaire zangeres Billie Eilish. De Amerikaanse vergaarde haar roem in 2012 toen ze meedeed met ‘The Voice’ en onder de vleugels van Maroon 5-zanger Adam Levine doorstootte tot de laatste zes van het programma.

Zij ontving in het programma veel lof voor de manier waarop ze nummers als ‘Seven Nation Army’ en Britney Spears’ ‘Toxic’ op geheel eigen wijze wist neer te zetten door het allemaal een tandje langzamer in te zetten. Ze weet deze nummers een sprookjesachtige vibe te geven door onder andere gebruik te maken van lieflijke klanken uit een speeldoos en zwierende melodielijnen.

Op die tour is ze doorgegaan sinds ze weg is bij The Voice en Martinez heeft zich ontpopt tot een van de meest prikkelende popsterren. Neem bijvoorbeeld single ‘Dollhouse’ (145 miljoen Spotify streams) dat weliswaar lieflijk klinkt, maar wie goed luistert naar de tekst, komt erachter dat de Amerikaanse singer-songwriter zware thema’s als overspel en drugsgebruik niet schuwt. @Greenhouse Talent