Sean Paul

Jamaicaanse rapper live in TivoliVredenburg.

Zanger Sean Paul in TivoliVredenburg [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

De Jamaicaanse rapper Sean Paul domineert al ruim vijftien jaar hitlijsten en dansvloeren met zijn stuiterende mix van dancehall en hiphop. Sinds zijn doorbraak met Gimme The Light (2002) heeft hij een indrukwekkende reeks hits gescoord, en dan bezit hij ook nog het talent om met de juiste artiest samen te werken op het juiste moment.

Zo dook Sean Paul in 2016 op bij Sia (Cheap Thrills), Clean Bandit (Rockabye) en Jay Sean (Make My Love Go). 2019 wordt wederom een Sean Paul-jaar: zijn nieuwe track Contra La Pared (met J Balvin) scoorde in no-time honderd miljoen views. Let’s get it on ’til a early morn!

In TivoliVredenburg wordt het op 2 juli een avond met een volle setlist waar alle bekende tracks voorbijkomen en dat zijn er heel wat. @TivoliVredenburg

Fotografie: Harold Versteeg