Ed Sheeran

Ed Sheeran – No. 6 Collaborations Project CD

No. 6 is het vierde album van roodharige popzanger Ed Sheeran en is er weer eentje waar reken tekens gebruikt worden als albumtitel. Deze keer gaat het om een samenwerkingsproject met een aantal opvallende artiesten uit verschillende genres waar hij zelf fan van is. Met Khalid doet hij Beautiful People, op South of the Border horen we Sheeran met Camila Cabello & Cardi B en Take me Back to London is een leuke collab met rapper Stormzy waarop we Ed Sheeran ook horen rappen (en zeker niet onverdienstelijk). I Don’t Care is een samenwerking met Justin Bieber die resulteerde in een aangename elektropop track. Een song die eruit springt is Best part of Me met zangeres Yebba en ook de samenwerking met rappers Eminem en 50 Cent op Remember the Name is best leuk. Net als het rock-achtige slotnummer BLOW samen met Bruno Mars en Chris Stapleton. No. 6 is een leuk tussendoor plaatje waar veel genres en stijlen in elkaar overvloeien. Soms leidt dat tot opvallende songs, maar ook wordt de plank wel eens behoorlijk mis geslagen. Daarom horen we toch liever een soloalbum van Ed Sheeran.